Divi jaunzēlandieši pārpeldēja Kuka šaurumu ar paštaisītu automobili-amfībiju un pārdeva to internetā par $9 tūkstošiem
Publicēts 18. septembrī, 2009.
Divi jauni jaunzēlandieši patstāvīgi pārtaisīja parastu mikroautobusu par automobili-amfībiju, pārpeldēja Kuka šaurumu, kas sadala Ziemeļu un Dienvidu valstu salas, un patiecoties šādai publicitātei interneta izsolē par 9 tūkstošiem dolāru pārdeva savu busiņu. 23 gadus veco inženieru Adama Ternbula un Dena Melinga ceļojums ilga 10 stundas - trīs reizēs ilgāk, nekā parasts pārbrauciens uz prāmja. Šī mašīna uz ceļa viegli var sasniegt ātrumu līdz 100 km stundā, bet sacensties ar jūras transportu nevar, uz ūdens tās maksimālais ātrums ir tikai 9 km stundā.

Viņi bija pirmie, kas pārpeldēja šaurumu ar šāda veida transportu. Vai pats ceļojums būs veiksmīgs, bija lielas šaubas. Bet rezultātā viss beidzās labi, un gandrīz visu laiku neparasto transportu pavadīja delfīnu bari.

Rezultātā: pārtaisītā Toyota Townace, 1990. izlaiduma gada, kuras sākuma cena bija tikai 1 dolārs, par nedēļu izauga līdz 9 tūkstošiem un 100 dolāriem. Ternbuls un Melings mašīnas pārbūvē iztērēja apmēram divus tūkstošus dolāru. 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: